ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מקציפים ביצים עם הסוכר,מוסיפים קמח וקורנפלור בעטיפה עדינה עד שהכל מתערבב טוב. משטחים על תבנית עם נייר אפייה אופים כ200 מעלות בין 10 דקות לרבע שעה ..
-
3
למילוי:.
-
4
שמנת מתוקה 2 של 750 מיל'.
-
5
2 פודניג וניל,.
-
6
ולהקציף עם 4 כפות סוכר.
-
7
לציפוי שוקולד גנז':.
-
8
מחממים שמנת עד לרתיחה מכבים את האש,מוסיפים את 2 החפיסות השוקולד שחצוי לקוביות,עד להמסתו מצפים את הרולדות ומקשטים איך שבא לכן!! בתאבון ובהצלחה 💋💋❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מקציפים ביצים עם הסוכר,מוסיפים קמח וקורנפלור בעטיפה עדינה עד שהכל מתערבב טוב. משטחים על תבנית עם נייר אפייה אופים כ200 מעלות בין 10 דקות לרבע שעה ..
3
למילוי:.
4
שמנת מתוקה 2 של 750 מיל'.
5
2 פודניג וניל,.
6
ולהקציף עם 4 כפות סוכר.
7
לציפוי שוקולד גנז':.
8
מחממים שמנת עד לרתיחה מכבים את האש,מוסיפים את 2 החפיסות השוקולד שחצוי לקוביות,עד להמסתו מצפים את הרולדות ומקשטים איך שבא לכן!! בתאבון ובהצלחה 💋💋❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים