הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן הכנת הבראוניז:.
מחממים תנור ל-180 מעלות..
ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים חמים ומזלפים את השמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה חלקה..
מקציפים את הביצים עם הסוכר ומערבבים עם השוקולד..
מוסיפים את האגוזים, הקמח ואבקת האפיה..
מעבירים לתבנית ואופים כ- 15-20 דקות..
מוס השוקולד:.
ממיסים את השוקולד בקערה מעל לסיר עם מים רותחים..
מקציפים את החלמונים עם 20 גרם סוכר לקצף בהיר ומערבבים עם השוקולד..
מקציפים את החלבונים עם ה-50 גרם סוכר לקצף יציב ומערבבים בתנועת קיפול לתערובת השוקולד..
רוטב הפטל:.
מבשלים כ-5 דקות את הפטל עם הסוכר והמים..
טוחנים את התערובת שהתקבלה בעזרת בלנדר-מוט או מעבד מזון ומעבירים דרך מסננת לקבלת רוטב חלק..
אופן ההגשה:.
חותכים את הבראוניז בצורת ריבוע נדיב..
יוצקים מעליו את מוס השוקולד (אפשר באמצעות שקית זילוף)..
מוזגים את רוטב הפטל מסביב לבראוניז..
ניתן להוסיף כקישוט את אחד מפירות העונה..