לוקחים את הפתי בר וטוחנים ממיסים חמאה ואז שופכים על הפתי בר ועם הידיים מערבבים לפירורים ומשטחים בתבנית משומנת(בצד שומרים חצי כוס פירורים) לקישוט העוגה..
2
בקערת מיקסר לשים שמנת מתוקה, חלב ,ופודינג, להקציף טוב ואז להוסיף גבינה לבנה ,ושמנת חמוצה, והסוכר, לערבל טוב לקצפת לשטח על התחתית לקשט בפירורים ולהכניס למקפיא להתקשות אפשר לאכול אותה גם כעוגת גלידה וגם כעוגת קרם..
1
לוקחים את הפתי בר וטוחנים ממיסים חמאה ואז שופכים על הפתי בר ועם הידיים מערבבים לפירורים ומשטחים בתבנית משומנת(בצד שומרים חצי כוס פירורים) לקישוט העוגה..
2
בקערת מיקסר לשים שמנת מתוקה, חלב ,ופודינג, להקציף טוב ואז להוסיף גבינה לבנה ,ושמנת חמוצה, והסוכר, לערבל טוב לקצפת לשטח על התחתית לקשט בפירורים ולהכניס למקפיא להתקשות אפשר לאכול אותה גם כעוגת גלידה וגם כעוגת קרם..