במיקסר עם וו לישה שמים את היבשים לפי הסדר ומערבבים עד להטמעה מוסיפים את הנוזלים תוך כדי עירבוב לפי הסדר עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים ולא דביק מפזרים מעט קמח ומתפחים כחצי שעה מורדים נפח
חוצים ל4 מרדדים ויוצרים רוגעלך או קוראסונים או רולדה 180 מעלות עד להזהבה.
מורחים סירופ ובתאבון😊
סירופ
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
כף מיץ לימון טרי
מבשלים על הגז עד לקבלת סירופ.
בהצלחה
אופן ההכנה
1
רוגעלך +קוראסונים+רולדות שוקולד.
2
מצרכים.
3
עינת חנניה.
4
קילו קמח תופח.
5
כף שמרים....כן כן גם שמרים.
6
חצי כוס סוכר.
7
2 סוכר וניל.
8
חצי כוס שמן.
9
2 ביצים L.
10
150 ג' חמאה(מחמאה).
11
2 וחצי כוסות מים פושרים(חד פעמי קר).
12
רבע כפית מלח.
13
במיקסר עם וו לישה שמים את היבשים לפי הסדר ומערבבים עד להטמעה מוסיפים את הנוזלים תוך כדי עירבוב לפי הסדר עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים ולא דביק מפזרים מעט קמח ומתפחים כחצי שעה מורדים נפח .
14
חוצים ל4 מרדדים ויוצרים רוגעלך או קוראסונים או רולדה 180 מעלות עד להזהבה..
15
מורחים סירופ ובתאבון😊.
16
סירופ.
17
2 כוסות סוכר.
18
כוס וחצי מים.
19
כף מיץ לימון טרי.
20
מבשלים על הגז עד לקבלת סירופ..
21
בהצלחה.
1
רוגעלך +קוראסונים+רולדות שוקולד.
2
מצרכים.
3
עינת חנניה.
4
קילו קמח תופח.
5
כף שמרים....כן כן גם שמרים.
6
חצי כוס סוכר.
7
2 סוכר וניל.
8
חצי כוס שמן.
9
2 ביצים L.
10
150 ג' חמאה(מחמאה).
11
2 וחצי כוסות מים פושרים(חד פעמי קר).
12
רבע כפית מלח.
13
במיקסר עם וו לישה שמים את היבשים לפי הסדר ומערבבים עד להטמעה מוסיפים את הנוזלים תוך כדי עירבוב לפי הסדר עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים ולא דביק מפזרים מעט קמח ומתפחים כחצי שעה מורדים נפח .
14
חוצים ל4 מרדדים ויוצרים רוגעלך או קוראסונים או רולדה 180 מעלות עד להזהבה..