אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,066
צפיות

עוגת טורט משויישת עם שוקולד (פרלינים) בטעם לימון🍋🍋🍋🍬🍬🍬🎂 דוגמה בתמונות של השוקולד

עוגת טורט משויישת עם שוקולד (פרלינים) בטעם לימון🍋🍋🍋🍬🍬🍬🎂 דוגמה בתמונות של השוקולד

עוגת טורט משויישת עם שוקולד (פרלינים) בטעם לימון🍋🍋🍋🍬🍬🍬🎂 דוגמה בתמונות של השוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    כאן עדיף לעבוד עם מיקסר ידני הכינו מראש 2 קערות 🤗 נחמם תנור 170 מעלות מראש!.


  • 2

    בקערה 1 נקציף 4 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצפת לא קשה! .


  • 3

    בקערה שנייה נוסיף על ה-4 חלמונים,3/4 כוס סוכר, כוס מיץ תפוזים, כף גרידת קליפת תפוז, כף תמצית וניל,כף חומץ, כוס שמן, 2 כוסות קמח, 2 שקיות אבקת אפייה ונקציף הכל לאיחוד חומרים. 💟סיון מלול💟.


  • 4

    כעת מתערובת החלמונים נעביר לקערה קטנה רבע מהכמות ואת שאר התערובת נקפל לחלבונים. בכוס נניח 10 פרלינים או 100 גר' שוקולד מריר לפרווה, חתוך לקוביות... .


  • 5

    עם רבע כוס שמן! נכניס למיקרו ל 2 דק' ונערבב לקבלת נוזל.💟סיון מלול💟.


  • 6

    נערבב את השוקודל עם הרבע בלילה שהשארנו בצד... את הבלילה הגדולה נעביר לתבנית גודל 26 משומנת... ובסוף נוסיף לעוגה את #כל תערובת השוקולד בקישקושים עם סכין..


  • 7

    נאפה בערך 45 דק' עד שהקיסם יוצא לח ולא רטוב. לזיגוג של השוקולד למעלה ניקח 5 פרלינים או 50 גר' שוקודל מריר לפרווה עם רבע כוס שמן אני עשיתי עם שמנת מתוקה ולהמיס כדקה לערבב לנוזל ועם כפית לקשקש מלמעלה. שתפו תוצאות😘😘😘😘.


1

כאן עדיף לעבוד עם מיקסר ידני הכינו מראש 2 קערות 🤗 נחמם תנור 170 מעלות מראש!.


2

בקערה 1 נקציף 4 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצפת לא קשה! .


3

בקערה שנייה נוסיף על ה-4 חלמונים,3/4 כוס סוכר, כוס מיץ תפוזים, כף גרידת קליפת תפוז, כף תמצית וניל,כף חומץ, כוס שמן, 2 כוסות קמח, 2 שקיות אבקת אפייה ונקציף הכל לאיחוד חומרים. 💟סיון מלול💟.


4

כעת מתערובת החלמונים נעביר לקערה קטנה רבע מהכמות ואת שאר התערובת נקפל לחלבונים. בכוס נניח 10 פרלינים או 100 גר' שוקולד מריר לפרווה, חתוך לקוביות... .


5

עם רבע כוס שמן! נכניס למיקרו ל 2 דק' ונערבב לקבלת נוזל.💟סיון מלול💟.


6

נערבב את השוקודל עם הרבע בלילה שהשארנו בצד... את הבלילה הגדולה נעביר לתבנית גודל 26 משומנת... ובסוף נוסיף לעוגה את #כל תערובת השוקולד בקישקושים עם סכין..


7

נאפה בערך 45 דק' עד שהקיסם יוצא לח ולא רטוב. לזיגוג של השוקולד למעלה ניקח 5 פרלינים או 50 גר' שוקודל מריר לפרווה עם רבע כוס שמן אני עשיתי עם שמנת מתוקה ולהמיס כדקה לערבב לנוזל ועם כפית לקשקש מלמעלה. שתפו תוצאות😘😘😘😘.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים