הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת טורט אלפחורס רכה רכה,וניל וניל,ריבה ריבה, ספוגית ספוגית ולא לא ניתן להכינה פרווה זה פשע!
עוגת טורט אלפחורס רכה רכה,וניל וניל,ריבה ריבה, ספוגית ספוגית ולא לא ניתן להכינה פרווה זה פשע! .
כבר הוכחה לכך שלא תפסיקו ליישר התמונה מדברת בעד עצמה!.
"היא לא דומה לאף אחת ויש בה קסם מיוחד...." .
#עוגת_טורט_אלפחורס_מטריפה.
יאלהה בואו נתחיל קצר ולעניין 45 דק' בתנור טורבו על חום 170 מעלות ויש לכם אותה. .
ראשית תפעילו את התנור שיתחיל להתחמם..
במיקסר נקציף 6 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר שנוסיף בהדרגה תוך הקצפה על לקצף תפוח. בקערה נוספת נערבב ידנית 2 גביעי יוגורט 200 גר' כל קופסא בטעם טבעי,כוס וחצי שמנת מתוקה,כוס וחצי שמן, חבילת אינסטנט פודינג וניל, 1 אבקת אפייה, כפית גרידת לימון, כוס קוקוס לתערובת חלקה ללא גושים. ❤סיון מלול❤ .
החליפו לוו גיטרה וכעת בערבוב איטי נוסיף את קערת הגבינות כולה לקציפה של הביצים עד לאיחו נוסיף 3 כוסות קמח תופח בהדרגה.3 נעביר לתבנית מלבנית גודל 26 לא צריך שתיהיה משומנת! .
נחמם כ-2 דק על עוצמה גבוהה, צנצנת של ריבת חלב איכותית... ועם כפית נפזר בכל חלקי העוגה גומות של ריבת חלב. .
נאפה כפי שרשום מעלה עד שהקיסם יוצא יבש. כעת נזלף עם כפית עוד רבע כוס של ריבת חלב מומס על כל העוגה נפזר קוקוס ואל תשכחו לשתף אותי בתוצאותתתת.