ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים.
-
2
תוך כדי מוסיפים את השמן והסוכר וממשיכים להקציף.
-
3
מוסיפים את החלמונים ומקציפים.
-
4
מוסיפים קמח תוך כדי ואת הפודינג וניל.
-
5
לאחר מכן מוסיפים את החלב.
-
6
לשים לב שלא תהיה בלילה נוזלית מידי !.
-
7
להוסיף כעת את הסוכר וניל והסודה לשתייה לערבב.
-
8
לשפוך את הבלילה לתוך תבניץ משומנת היטב.
-
9
לאפות בתנור על 180°.
-
10
כשמוכן לחלץ מהתבנית בזהירות לצנן מעט ואז לשפוך מעל כמות נדיבה מאוד של סירופ מייפל שכל העוגה תהיה ספוגה בסירופ.
-
11
בתיאבון ! ❤.
1
מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים.
2
תוך כדי מוסיפים את השמן והסוכר וממשיכים להקציף.
3
מוסיפים את החלמונים ומקציפים.
4
מוסיפים קמח תוך כדי ואת הפודינג וניל.
5
לאחר מכן מוסיפים את החלב.
6
לשים לב שלא תהיה בלילה נוזלית מידי !.
7
להוסיף כעת את הסוכר וניל והסודה לשתייה לערבב.
8
לשפוך את הבלילה לתוך תבניץ משומנת היטב.
9
לאפות בתנור על 180°.
10
כשמוכן לחלץ מהתבנית בזהירות לצנן מעט ואז לשפוך מעל כמות נדיבה מאוד של סירופ מייפל שכל העוגה תהיה ספוגה בסירופ.
11
בתיאבון ! ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים