אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,300
צפיות

עוגת גבינה מבושלת בתוך עוגת גבינה קרה

המתכון של
עוגת גבינה מבושלת בתוך עוגת גבינה קרה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון מהמזנון הפעם לא שלי, של יונית צוקרמן
  • עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה קרה
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרר חמאה מומסת
  • 1 כף אבקת סוכר
  • מצרכים הדרושים לעוגה מבושלת
  • 6 ביצים מופרדות
  • 850 גרם גבינה 9%
  • 1 גבינה נפוליון
  • 1 שמנת חמוצה 27%
  • 1 כוס סוכר
  • 5 כפות קורנפלור
  • 1 כף פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון אם רוצים
  • מצרכים הדרושים לעוגה הקרה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף פודינג וניל
  • 850 גרם גבינה 9%
  • 1 שמנת חמוצה 27%
  • 14 גרם ג'ילטין
  • 70 גרם מים
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה לתחתית .


  • 2

    1) טוחנים את הביסקוטים ושופכים את החמאה המומסת עם כף אבקת סוכר מערבבים ומשטחים על רינג בקוטר 26 ס"מ ומכניסים למקפיא .


  • 3

    ההכנת העוגה המבושלת.


  • 4

    2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .


  • 5

    4) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל וגרידת לימון אם רוצים .


  • 6

    .


  • 7

    5)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושמים אותם סביב ומשמנים .


  • 8

    8) שופכים את התערובת לרינג בקוטר 24 ס"מ ומיישרים שמים תבנית או סיר מים רותחים בתחתית התנור ואופים.


  • 9

    10 דק⏱ראשונות לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. .


  • 10

    לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לעוד שעה עד שעה וחצי זה תלוי כל תנור עם החום שלו ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי ומכניסים את העוגה ללילה שלם במקרר להתייצבות .


  • 11

    הכנת העוגה הקרה.


  • 12

    9)שופכים את האבקת ג'ילטין עם המים מערבבים עד שאין גושים וממתינים שזה מוצק , מכניסים למיקרוגל ל15 שניות עד שזה נוזלי.


  • 13

    10)מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס סוכר וכף פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב.


  • 14

    11) בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת 27% ועושים השווה טמפרטורה, זה אומר שמכניסים 2 כפות של תערובת לג'לטין ומקפלים אותה לתוך התערובת.


  • 15

    12)מחלצים את העוגה המבושלת ומניחים אותה על התחתית הביסקווטים .


  • 16

    13) שמים שקף סביב הרינג , מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הרינג ומעל , מיישרים את העוגה ומכניסים למקפיא לכמה שעות .


  • 17

    ומקשטים מה שעולה לכם לראש בהצלחה לכולם.


1

אופן ההכנה לתחתית .


2

1) טוחנים את הביסקוטים ושופכים את החמאה המומסת עם כף אבקת סוכר מערבבים ומשטחים על רינג בקוטר 26 ס"מ ומכניסים למקפיא .


3

ההכנת העוגה המבושלת.


4

2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .


5

4) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל וגרידת לימון אם רוצים .


6

.


7

5)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושמים אותם סביב ומשמנים .


8

8) שופכים את התערובת לרינג בקוטר 24 ס"מ ומיישרים שמים תבנית או סיר מים רותחים בתחתית התנור ואופים.


9

10 דק⏱ראשונות לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. .


10

לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לעוד שעה עד שעה וחצי זה תלוי כל תנור עם החום שלו ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי ומכניסים את העוגה ללילה שלם במקרר להתייצבות .


11

הכנת העוגה הקרה.


12

9)שופכים את האבקת ג'ילטין עם המים מערבבים עד שאין גושים וממתינים שזה מוצק , מכניסים למיקרוגל ל15 שניות עד שזה נוזלי.


13

10)מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס סוכר וכף פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב.


14

11) בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת 27% ועושים השווה טמפרטורה, זה אומר שמכניסים 2 כפות של תערובת לג'לטין ומקפלים אותה לתוך התערובת.


15

12)מחלצים את העוגה המבושלת ומניחים אותה על התחתית הביסקווטים .


16

13) שמים שקף סביב הרינג , מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הרינג ומעל , מיישרים את העוגה ומכניסים למקפיא לכמה שעות .


17

ומקשטים מה שעולה לכם לראש בהצלחה לכולם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים