הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן ההכנה לתחתית .
1) טוחנים את הביסקוטים ושופכים את החמאה המומסת עם כף אבקת סוכר מערבבים ומשטחים על רינג בקוטר 26 ס"מ ומכניסים למקפיא .
ההכנת העוגה המבושלת.
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .
4) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל וגרידת לימון אם רוצים .
.
5)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושמים אותם סביב ומשמנים .
8) שופכים את התערובת לרינג בקוטר 24 ס"מ ומיישרים שמים תבנית או סיר מים רותחים בתחתית התנור ואופים.
10 דק⏱ראשונות לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. .
לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לעוד שעה עד שעה וחצי זה תלוי כל תנור עם החום שלו ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי ומכניסים את העוגה ללילה שלם במקרר להתייצבות .
הכנת העוגה הקרה.
9)שופכים את האבקת ג'ילטין עם המים מערבבים עד שאין גושים וממתינים שזה מוצק , מכניסים למיקרוגל ל15 שניות עד שזה נוזלי.
10)מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס סוכר וכף פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב.
11) בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת 27% ועושים השווה טמפרטורה, זה אומר שמכניסים 2 כפות של תערובת לג'לטין ומקפלים אותה לתוך התערובת.
12)מחלצים את העוגה המבושלת ומניחים אותה על התחתית הביסקווטים .
13) שמים שקף סביב הרינג , מכניסים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הרינג ומעל , מיישרים את העוגה ומכניסים למקפיא לכמה שעות .
ומקשטים מה שעולה לכם לראש בהצלחה לכולם.