אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,704
צפיות

רולדת טירמיסו משגעת

המתכון של
רולדת טירמיסו משגעת

רולדת טירמיסו מרהיבה ומשגעת בטעם !!! ❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 18 בישקוטים
  • 2 כוסות נס קפה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • קקאו
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הנס קפה.


  • 2

    כפית וחצי נס קפה כפית סוכר 3/4 מים רותחים ו 1/4 חלב .


  • 3

    מערבבים היטב.


  • 4

    מעבירים את הנס קפה לקערה רחבה.


  • 5

    לוקחים תבנית רחבה\מגש.


  • 6

    טובלים את הבישקוטים בנס קפה פעמיים שתהיה ספוגה בנס ומסדרים 2 שורות צמודות אחת לשנייה של הבישקוטים.


  • 7

    מכניסים למקפיא לשעה בערך.


  • 8

    בינתיים מכינים את הקרם גבינה.


  • 9

    שמים בקערה את השמנת מתוקה מתחילים להקציף ובהדרגה מוסיפים את הפודינג וניל.


  • 10

    מקציפים עד לקבלת קרם עמיד.


  • 11

    ואז מוסיפים את הגבינה ומקציפים הכל ביחד עד לקבלת קרם סמיך.


  • 12

    מוציאים את הבישקוטים מהמקפיא.


  • 13

    מורחים את הקרם ומגלגלים הכל לרולדה.


  • 14

    יש לעשות זאת בזהירות שהבישקוטים לא ישברו.


  • 15

    מכינים קצפת ע"י הקצפה של שמנת מתוקה ופודינג וניל .


  • 16

    מקשטים מעל איך שאוהבים.


  • 17

    ומפזרים קקאו מעל.


  • 18

    בתיאבון ! ❤.


1

מכינים את הנס קפה.


2

כפית וחצי נס קפה כפית סוכר 3/4 מים רותחים ו 1/4 חלב .


3

מערבבים היטב.


4

מעבירים את הנס קפה לקערה רחבה.


5

לוקחים תבנית רחבה\מגש.


6

טובלים את הבישקוטים בנס קפה פעמיים שתהיה ספוגה בנס ומסדרים 2 שורות צמודות אחת לשנייה של הבישקוטים.


7

מכניסים למקפיא לשעה בערך.


8

בינתיים מכינים את הקרם גבינה.


9

שמים בקערה את השמנת מתוקה מתחילים להקציף ובהדרגה מוסיפים את הפודינג וניל.


10

מקציפים עד לקבלת קרם עמיד.


11

ואז מוסיפים את הגבינה ומקציפים הכל ביחד עד לקבלת קרם סמיך.


12

מוציאים את הבישקוטים מהמקפיא.


13

מורחים את הקרם ומגלגלים הכל לרולדה.


14

יש לעשות זאת בזהירות שהבישקוטים לא ישברו.


15

מכינים קצפת ע"י הקצפה של שמנת מתוקה ופודינג וניל .


16

מקשטים מעל איך שאוהבים.


17

ומפזרים קקאו מעל.


18

בתיאבון ! ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים