ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4 חצאי אגסים מבושלים במים עם מקל וניל
-
100 גרם שקדים מולבנים דקים לפיזור
-
אופן ההכנה
-
1
1) מערבבים את הקמח עם אבקת סוכר, אבקת שקדים עד לאיחוד .
-
2
2) מכניסים את החמאה עד לקבלת מרקם של חול ואז את החלמונים ולשים עד לקבלת בצק רך וחלק.
-
3
.
-
4
3) מכניסים לקירור כ 30 דק⏱ לאחר מכן מרדדים לעובי .
-
5
של 1/2 ס"מ ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 24 ס"מ .
-
6
4) מערבבים את החמאה עם הסוכר ובהדרגה את אבקת שקדים לאחר מכן את הביצים ותמצית וניל .
-
7
עד לאיחוד מוחלט.
-
8
5)מכניסים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים בצורת חילזון על הבצק .
-
9
מכניסים לקירור .
-
10
10 דק ⏱.
-
11
.
-
12
6) את האגסים שבושלו 20 דק⏱ ומסוננים חותכים לפלחים ולא לפרק אותם ,מניחים אותם על הקרם שקדים ומפזרים שקדים על הקרם בלבד.
-
13
7) אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 40 דק ⏱ומורחים.
-
14
קצת ריבת משמש להברקה .
-
15
בהצלחה לכולם.
1
1) מערבבים את הקמח עם אבקת סוכר, אבקת שקדים עד לאיחוד .
2
2) מכניסים את החמאה עד לקבלת מרקם של חול ואז את החלמונים ולשים עד לקבלת בצק רך וחלק.
3
.
4
3) מכניסים לקירור כ 30 דק⏱ לאחר מכן מרדדים לעובי .
5
של 1/2 ס"מ ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 24 ס"מ .
6
4) מערבבים את החמאה עם הסוכר ובהדרגה את אבקת שקדים לאחר מכן את הביצים ותמצית וניל .
7
עד לאיחוד מוחלט.
8
5)מכניסים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים בצורת חילזון על הבצק .
9
מכניסים לקירור .
10
10 דק ⏱.
11
.
12
6) את האגסים שבושלו 20 דק⏱ ומסוננים חותכים לפלחים ולא לפרק אותם ,מניחים אותם על הקרם שקדים ומפזרים שקדים על הקרם בלבד.
13
7) אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 40 דק ⏱ומורחים.
14
קצת ריבת משמש להברקה .
15
בהצלחה לכולם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים