ראשית נפריד 6 ביצים נקציף במיקסר חלבונים עד לקרם יציב ונוסיף תוך כדי בהדרגה כוס וחצי סוכר. בקערה נפרדת נקציף את כל החומרים הבאים: החלמונים עם כף גרידת לימון, רבע כוס לימון סחוט טרי, 1 וחצי גביע יוגורט (יופלה) במתיקות מעודנת או 1 וחצי כוסות מיץ לימונדה עם חתיכות פרי אני (עשיתי עם היוגורט) הלימונדה זה לגרסה הפרווה... כוס שמן,כף חומץ לא מורגש בטעם,2 סוכר וניל, ו-4 כפות קוקוס לא חובה למי שלא אוהב ו- 2 וחצי כוסות קמח תופח כעת נקפל את 2 הבלילות של החלמונים עם החלבונים בעדינות בצורת מעטפה לאיחוד... תדאגו לא לערבב שהקצף לא יפול! נשמן עם ספריי שמן סיר ג'חנון גודל 24/26, נפזר סוכר עם היד בתחתית וסביב הסיר בפנים ננער את העודף סוכר שנישאר לכיור😉 נשפוך את כל הבלילה לסיר!
🌸סיון מלול🌸 "נדפוק" את הסיר 3 פעמים על השיש ונכניס לתנור לאפייה על חום 170 מעלות תנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. בהצלחה💟
ניתן גם לעשות בתבנית 24/26
תייגו אותי אם הכנתם ואהבתם הקיר לא קיים סתם אלה כדאי שתשתפוווו אל תשכחו לתייג אותי רוצה לראות תוצאות😘😘😘
אופן ההכנה
1
עוגת לימון ענן גבוהה רכה ועסיסית .
2
מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.
3
ניתן להמיר את כל החומרים לתפוז🍊🍊🍊.
4
מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה.
5
ראשית נפריד 6 ביצים נקציף במיקסר חלבונים עד לקרם יציב ונוסיף תוך כדי בהדרגה כוס וחצי סוכר. בקערה נפרדת נקציף את כל החומרים הבאים: החלמונים עם כף גרידת לימון, רבע כוס לימון סחוט טרי, 1 וחצי גביע יוגורט (יופלה) במתיקות מעודנת או 1 וחצי כוסות מיץ לימונדה עם חתיכות פרי אני (עשיתי עם היוגורט) הלימונדה זה לגרסה הפרווה... כוס שמן,כף חומץ לא מורגש בטעם,2 סוכר וניל, ו-4 כפות קוקוס לא חובה למי שלא אוהב ו- 2 וחצי כוסות קמח תופח כעת נקפל את 2 הבלילות של החלמונים עם החלבונים בעדינות בצורת מעטפה לאיחוד... תדאגו לא לערבב שהקצף לא יפול! נשמן עם ספריי שמן סיר ג'חנון גודל 24/26, נפזר סוכר עם היד בתחתית וסביב הסיר בפנים ננער את העודף סוכר שנישאר לכיור😉 נשפוך את כל הבלילה לסיר!.
6
🌸סיון מלול🌸 "נדפוק" את הסיר 3 פעמים על השיש ונכניס לתנור לאפייה על חום 170 מעלות תנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. בהצלחה💟 .
7
ניתן גם לעשות בתבנית 24/26.
8
תייגו אותי אם הכנתם ואהבתם הקיר לא קיים סתם אלה כדאי שתשתפוווו אל תשכחו לתייג אותי רוצה לראות תוצאות😘😘😘.
1
עוגת לימון ענן גבוהה רכה ועסיסית .
2
מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸.
3
ניתן להמיר את כל החומרים לתפוז🍊🍊🍊.
4
מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה.
5
ראשית נפריד 6 ביצים נקציף במיקסר חלבונים עד לקרם יציב ונוסיף תוך כדי בהדרגה כוס וחצי סוכר. בקערה נפרדת נקציף את כל החומרים הבאים: החלמונים עם כף גרידת לימון, רבע כוס לימון סחוט טרי, 1 וחצי גביע יוגורט (יופלה) במתיקות מעודנת או 1 וחצי כוסות מיץ לימונדה עם חתיכות פרי אני (עשיתי עם היוגורט) הלימונדה זה לגרסה הפרווה... כוס שמן,כף חומץ לא מורגש בטעם,2 סוכר וניל, ו-4 כפות קוקוס לא חובה למי שלא אוהב ו- 2 וחצי כוסות קמח תופח כעת נקפל את 2 הבלילות של החלמונים עם החלבונים בעדינות בצורת מעטפה לאיחוד... תדאגו לא לערבב שהקצף לא יפול! נשמן עם ספריי שמן סיר ג'חנון גודל 24/26, נפזר סוכר עם היד בתחתית וסביב הסיר בפנים ננער את העודף סוכר שנישאר לכיור😉 נשפוך את כל הבלילה לסיר!.
6
🌸סיון מלול🌸 "נדפוק" את הסיר 3 פעמים על השיש ונכניס לתנור לאפייה על חום 170 מעלות תנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. בהצלחה💟 .
7
ניתן גם לעשות בתבנית 24/26.
8
תייגו אותי אם הכנתם ואהבתם הקיר לא קיים סתם אלה כדאי שתשתפוווו אל תשכחו לתייג אותי רוצה לראות תוצאות😘😘😘.