הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) מכניסים את כל החומרים לקערה ללא מיקסר למעבדים לבצק רך וחלק , מכניסים לקירור עד להכנת המלית .
2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ.
עושים חורים עם המזלג,.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום .
כ 15 דק⏲.
3)אופן הכנת המלית.
מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים.
4) מקציפים את החלבונים עם .
1/2 כוס סוכר עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות .
5)מפזרים פתיתי שוקולד .
שופכים את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .
בקוטר 26 ס"מ ומפזרים פתיתי שוקולד .
6) עוטפים את התבנית במגבת רטובה ואופים בתנור שחומם מראש.
ל180 מעלות כשעה.
ושמים מים רותחים בתחתית התנור שיהיה כמה שיותר אדים .
7)הכנת הגנאש .
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד , מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק , שופכים על העוגה ומכניסים לקירור ❄ לחצי שעה לאחר מכן מזלפים ממרח לוטוס לקישוט אבל כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול , טיפ קטן כדי לקבל פרוסה יפה וסימטרית ,יש לחתוך את העוגה עם סכין🔪 חדה וחמה ע"י טבילה במים רותחים .
בהצלחה 👌☺☺.