אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,186
צפיות

עוגת גבינה עם פתיתי שוקולד וציפוי גנאש שוקולד מריר

המתכון של
עוגת גבינה עם פתיתי שוקולד וציפוי גנאש שוקולד מריר

טעימה בטירוף

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון📋מהמזנון הפרטי שלי🏠
  • עוגת גבינה עם פתיתי שוקולד וציפוי גנאש שוקולד מריר
  • המצרכים הדרושים לתחתית
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 חלמונים
  • 200 גרם קמח= 2 כוסות רד פעמי לשתיה קרה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 אבקת אפייה
  • חומרים לעוגה
  • 6 ביצים מופרדות
  • 750 גרם גבינה לבנה9%
  • 1 גבינה נפוליון
  • 1שמנת של פעם
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • 1/2 כוס סוכר
  • ועוד 1/2 כוס לחלבונים
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לפיזור לתחתית ולמלית
  • 1/2 כוס פתיתי שוקולד לתחתית
  • 1/2 כוס מעל המלית
  • מצרכים לגנאש
  • 1 שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • לקישוט 3 כפות ממרח לוטוס מומס
אופן ההכנה
  • 1

    1) מכניסים את כל החומרים לקערה ללא מיקסר למעבדים לבצק רך וחלק , מכניסים לקירור עד להכנת המלית .


  • 2

    2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ.


  • 3

    עושים חורים עם המזלג,.


  • 4

    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום .


  • 5

    כ 15 דק⏲.


  • 6

    3)אופן הכנת המלית.


  • 7

    מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים.


  • 8

    4) מקציפים את החלבונים עם .


  • 9

    1/2 כוס סוכר עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות .


  • 10

    5)מפזרים פתיתי שוקולד .


  • 11

    שופכים את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .


  • 12

    בקוטר 26 ס"מ ומפזרים פתיתי שוקולד .


  • 13

    6) עוטפים את התבנית במגבת רטובה ואופים בתנור שחומם מראש.


  • 14

    ל180 מעלות כשעה.


  • 15

    ושמים מים רותחים בתחתית התנור שיהיה כמה שיותר אדים .


  • 16

    7)הכנת הגנאש .


  • 17

    שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד , מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק , שופכים על העוגה ומכניסים לקירור ❄ לחצי שעה לאחר מכן מזלפים ממרח לוטוס לקישוט אבל כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול , טיפ קטן כדי לקבל פרוסה יפה וסימטרית ,יש לחתוך את העוגה עם סכין🔪 חדה וחמה ע"י טבילה במים רותחים .


  • 18

    בהצלחה 👌☺☺.


1

1) מכניסים את כל החומרים לקערה ללא מיקסר למעבדים לבצק רך וחלק , מכניסים לקירור עד להכנת המלית .


2

2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ.


3

עושים חורים עם המזלג,.


4

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום .


5

כ 15 דק⏲.


6

3)אופן הכנת המלית.


7

מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים.


8

4) מקציפים את החלבונים עם .


9

1/2 כוס סוכר עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות .


10

5)מפזרים פתיתי שוקולד .


11

שופכים את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .


12

בקוטר 26 ס"מ ומפזרים פתיתי שוקולד .


13

6) עוטפים את התבנית במגבת רטובה ואופים בתנור שחומם מראש.


14

ל180 מעלות כשעה.


15

ושמים מים רותחים בתחתית התנור שיהיה כמה שיותר אדים .


16

7)הכנת הגנאש .


17

שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד , מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק , שופכים על העוגה ומכניסים לקירור ❄ לחצי שעה לאחר מכן מזלפים ממרח לוטוס לקישוט אבל כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול , טיפ קטן כדי לקבל פרוסה יפה וסימטרית ,יש לחתוך את העוגה עם סכין🔪 חדה וחמה ע"י טבילה במים רותחים .


18

בהצלחה 👌☺☺.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים