ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
3 כפות פודינג אינסטנט וניל
-
אופן ההכנה
-
1
להפריד ביצים.
-
2
להקציף חלבון עם הסוכר.
-
3
לערבב את כל שאר החומרים .
-
4
להוסיף לקצף הביצים.
-
5
לאפות בתבנית 26 כ 50 דקות בתנור שחומם מראש.
-
6
על 200c לאחר 10 דקות להנמיך את החום ל150c .
-
7
ניתן להכין את העוגה על קלתית או אפילו רק להניח ביסקויטים על תחתית התבנית.
-
8
ומעליה ליצוק את תערובת העוגה.
-
9
ב ת י א ב ו ן.
1
להפריד ביצים.
2
להקציף חלבון עם הסוכר.
3
לערבב את כל שאר החומרים .
4
להוסיף לקצף הביצים.
5
לאפות בתבנית 26 כ 50 דקות בתנור שחומם מראש.
6
על 200c לאחר 10 דקות להנמיך את החום ל150c .
7
ניתן להכין את העוגה על קלתית או אפילו רק להניח ביסקויטים על תחתית התבנית.
8
ומעליה ליצוק את תערובת העוגה.
9
ב ת י א ב ו ן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים