בכוס שמים מים רותחים ושמים בתוכו את שקיק התה ונותנים לנוח במשך מספר דקות. שמים בקערה את המים הרותחים עם הקקאו, שמן, סוכר, דבש וביצים וטורפים במטרפה לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת המים עם התה ומערבבים היטב. מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון וגרידת לימון וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את האגוזים הקצוצים ומעבירים לתבניות האפייה (2 אינגליש קייק או אחת מלבנית גדולה)..
2
אופים בתנור בחום 160 מעלות במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מחממים בכוס מעט דבש ומברישים את העוגה מצננים ומגישים..
3
עוגה טעימה טעימה רכה מאד ומאד מומלצת..
1
בכוס שמים מים רותחים ושמים בתוכו את שקיק התה ונותנים לנוח במשך מספר דקות. שמים בקערה את המים הרותחים עם הקקאו, שמן, סוכר, דבש וביצים וטורפים במטרפה לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת המים עם התה ומערבבים היטב. מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון וגרידת לימון וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את האגוזים הקצוצים ומעבירים לתבניות האפייה (2 אינגליש קייק או אחת מלבנית גדולה)..
2
אופים בתנור בחום 160 מעלות במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מחממים בכוס מעט דבש ומברישים את העוגה מצננים ומגישים..