אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,998
צפיות

רולדת קרמבו אפויה

המתכון של
רולדת קרמבו אפויה

רולדת קרמבו טעימה במיוחד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 4 כוסות קמח
  • 1 ורבע כף שמרים יבשים
  • חצי כוס מים פושרים
  • 3 כפות סוכר
  • חצי כוס שמן קנולה
  • 1 ביצה XL
  • קורט מלח
  • להברשה
  • 1 ביצה
  • למילוי
  • חצי כוס אגוזי מלך שבורים גס
  • 3 כפות סוכר
  • 8 יחידות קרמבו ( למרוח אותם או להשאיר ככה ולגלגל לרולדה)
אופן ההכנה
  • 1

    לערבל את הבצק טוב טוב לכסות ולהניח בצד לשעה..


  • 2

    לאחר שעה לחלק ל2 ולפתוח על השי קצת מקומח ובעזרת מערוך כל עיגול לפזר סוכר ואגוזים ולסדר 4 קרמבו בשורה ( להוציא את העוגייה מהקרמבו) אחכ לעשות פירורים ולפזר על העוגה ולגלגל לרולדה להתפיח עוד חצי שעה ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות בערך אפייה רגילה..


  • 3

    מתאים ל2 רולדות בהצלחה (:.


  • 4

    ראו תוצר סופי בתמונות (: .


1

לערבל את הבצק טוב טוב לכסות ולהניח בצד לשעה..


2

לאחר שעה לחלק ל2 ולפתוח על השי קצת מקומח ובעזרת מערוך כל עיגול לפזר סוכר ואגוזים ולסדר 4 קרמבו בשורה ( להוציא את העוגייה מהקרמבו) אחכ לעשות פירורים ולפזר על העוגה ולגלגל לרולדה להתפיח עוד חצי שעה ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות בערך אפייה רגילה..


3

מתאים ל2 רולדות בהצלחה (:.


4

ראו תוצר סופי בתמונות (: .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים