לןגן

רולדת קרמבו אפויה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/09/2016 | 17:29
רולדת קרמבו אפויה

תקציר המתכון: רולדת קרמבו טעימה במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

להברשה

למילוי

אופן הכנה

  1. לערבל את הבצק טוב טוב לכסות ולהניח בצד לשעה.

  2. לאחר שעה לחלק ל2 ולפתוח על השי קצת מקומח ובעזרת מערוך כל עיגול לפזר סוכר ואגוזים ולסדר 4 קרמבו בשורה ( להוציא את העוגייה מהקרמבו) אחכ לעשות פירורים ולפזר על העוגה ולגלגל לרולדה להתפיח עוד חצי שעה ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות בערך אפייה רגילה.

  3. מתאים ל2 רולדות בהצלחה (:

  4. ראו תוצר סופי בתמונות (: