ספר מתכוני עוגות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 כפית תמצית שקדים איכותית
-
200 גרם שקדים לבנים טחונים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מקציפים חלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר. עד שנוצר קצף מוצק מאד..
-
2
מוסיפים את החלמונים ותמצית השקדים ומקציפים יחד עוד 2 דקות.
-
3
מערבבים את השקדים הטחונים עם השוקולד המגורר. הקמח. אבקת אפיה. מקפלים בזהירות לתוך קצף הביצים. עד שמתקבלת תערובת אחידה..
-
4
יוצקים את התערובת לתבנית מוארכת. משומנת. ומחליקים..
-
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות 20 דקות. אפיה. ומעלים חום התנור ל-180 מעלות. ממשיכים לאפות עוד 20 דקות נוספות..
-
6
שיטת קיסם אמצע יוצא נקי..
-
7
שולפים את העוגה מהתנור מצננים על רשת. ומפזרים אבקת סוכר מעורבב עם שקדים טחונים.
1
מקציפים חלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר. עד שנוצר קצף מוצק מאד..
2
מוסיפים את החלמונים ותמצית השקדים ומקציפים יחד עוד 2 דקות.
3
מערבבים את השקדים הטחונים עם השוקולד המגורר. הקמח. אבקת אפיה. מקפלים בזהירות לתוך קצף הביצים. עד שמתקבלת תערובת אחידה..
4
יוצקים את התערובת לתבנית מוארכת. משומנת. ומחליקים..
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות 20 דקות. אפיה. ומעלים חום התנור ל-180 מעלות. ממשיכים לאפות עוד 20 דקות נוספות..
6
שיטת קיסם אמצע יוצא נקי..
7
שולפים את העוגה מהתנור מצננים על רשת. ומפזרים אבקת סוכר מעורבב עם שקדים טחונים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים