אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,378
צפיות

עוגת אגוזים ושוקולד

המתכון של
עוגת אגוזים ושוקולד

אהבה לשוקולד ואגוזי מלך

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 300 גר' אגוזי מלך
  • 1.5 כוס קמח מנופה
  • 2 כוסות קוקוס טחון
  • 5 ביצים
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כוס מיץ תפוז
  • 300 גר' שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות ליקר שוקטלד
  • מרכיב לקרם
  • 50 גר' מרגרינה פרווה
  • 200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    לשמן תבנית 28.


  • 2

    לחמם תנור ל- 180 מעלות.


  • 3

    אגוזי מלך ושוקולד מריר לטחון יחד בפודפרוססור.


  • 4

    הפרידו את הביצים,.


  • 5

    חלמון לערבב ליקר שוקולד מיץ התפוזים והשמן בהדרגה.


  • 6

    להוסיף לתערובת החלמון את תערובת האגוזים, קוקוס , קמח ואבקת אפיה בהפרדה.


  • 7

    חלבון עם סוכר להקציף.


  • 8

    להוסיף תוך כדי קיפול את קציפת החלבון לתערובת.


  • 9

    לצקת לתבנית לאפות בתנור במשך 50 דק' עד שהעוגה מוכנה וקיסם יצא יבש במרכז העוגה.


  • 10

    לאחר שהעוגה מוכנה הכניסו את המרגרינה והשוקולד למיקרו ל- 15 דק' צרו תערובת אחידה. בעוד העוגה חמה צקו על העוגה את השוקולד.


1

לשמן תבנית 28.


2

לחמם תנור ל- 180 מעלות.


3

אגוזי מלך ושוקולד מריר לטחון יחד בפודפרוססור.


4

הפרידו את הביצים,.


5

חלמון לערבב ליקר שוקולד מיץ התפוזים והשמן בהדרגה.


6

להוסיף לתערובת החלמון את תערובת האגוזים, קוקוס , קמח ואבקת אפיה בהפרדה.


7

חלבון עם סוכר להקציף.


8

להוסיף תוך כדי קיפול את קציפת החלבון לתערובת.


9

לצקת לתבנית לאפות בתנור במשך 50 דק' עד שהעוגה מוכנה וקיסם יצא יבש במרכז העוגה.


10

לאחר שהעוגה מוכנה הכניסו את המרגרינה והשוקולד למיקרו ל- 15 דק' צרו תערובת אחידה. בעוד העוגה חמה צקו על העוגה את השוקולד.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים