לןגן

עוגת אגוזים ושוקולד

מאת: מנחם קרמר, פורסם: 23/07/2016 | 11:49
עוגת אגוזים ושוקולד

תקציר המתכון: אהבה לשוקולד ואגוזי מלך

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיב לקרם

אופן הכנה

  1. לשמן תבנית 28

  2. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  3. אגוזי מלך ושוקולד מריר לטחון יחד בפודפרוססור

  4. הפרידו את הביצים,

  5. חלמון לערבב ליקר שוקולד מיץ התפוזים והשמן בהדרגה

  6. להוסיף לתערובת החלמון את תערובת האגוזים, קוקוס , קמח ואבקת אפיה בהפרדה

  7. חלבון עם סוכר להקציף

  8. להוסיף תוך כדי קיפול את קציפת החלבון לתערובת

  9. לצקת לתבנית לאפות בתנור במשך 50 דק' עד שהעוגה מוכנה וקיסם יצא יבש במרכז העוגה

  10. לאחר שהעוגה מוכנה הכניסו את המרגרינה והשוקולד למיקרו ל- 15 דק' צרו תערובת אחידה. בעוד העוגה חמה צקו על העוגה את השוקולד