אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,273
צפיות

עוגת טורט במילוי מוס שוקולד ומוס לבן

המתכון של
עוגת טורט במילוי מוס שוקולד ומוס לבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למוס השוקולד
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה
  • למוס הלבן
  • שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • לטורט
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • תבנית 26
  • 5 חלמונים
  • חצי כוס שמן
  • חצי שמנת מתוקה
  • 5 חלבונים
  • 1 סוכר וניל
  • כוס סוכר
  • למילוי
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    בשתי סירים קטנים מכינים את המוס: בסיר הראשון שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר, בסיר השני שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן, ממיסים את השוקולדים, מקררים ולאחר מכן מכניסים לקירור למספר שעות.


  • 2

    מכינים את הטורט, מקציפים במיקסר: 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב.


  • 3

    מורידים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים בזרם דק את החלמונים, חצי כוס השמן וחצי שמנת מתוקה.


  • 4

    מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה 2 כוסות קמח, 1 סוכר וניל ו-1 אבקת אפייה, לערבב היטב, שופכים לתוך תבנית (קוטר 26) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות בערך.


  • 5

    מקררים את הטורט ומחלקים ל-3 בסיסים.


  • 6

    מקציפים 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב, מחלקים את הקצפת ל-2.


  • 7

    בקערת קצפת אחת שופכים את מוס השוקולד ובשנייה שופכים את המוס הלבן.


  • 8

    מערבבים היטב ומכינים שכבות (טורט - מוס שוקולד - טורט - מוס לבן - טורט וכן הלאה).


  • 9

    מצפים, מקשטים ומגישים.


1

בשתי סירים קטנים מכינים את המוס: בסיר הראשון שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר, בסיר השני שמים שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן, ממיסים את השוקולדים, מקררים ולאחר מכן מכניסים לקירור למספר שעות.


2

מכינים את הטורט, מקציפים במיקסר: 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב.


3

מורידים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים בזרם דק את החלמונים, חצי כוס השמן וחצי שמנת מתוקה.


4

מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה 2 כוסות קמח, 1 סוכר וניל ו-1 אבקת אפייה, לערבב היטב, שופכים לתוך תבנית (קוטר 26) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות בערך.


5

מקררים את הטורט ומחלקים ל-3 בסיסים.


6

מקציפים 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב, מחלקים את הקצפת ל-2.


7

בקערת קצפת אחת שופכים את מוס השוקולד ובשנייה שופכים את המוס הלבן.


8

מערבבים היטב ומכינים שכבות (טורט - מוס שוקולד - טורט - מוס לבן - טורט וכן הלאה).


9

מצפים, מקשטים ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים