אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

4,347
צפיות

עוגת הגבינה של אמירה

המתכון של
עוגת הגבינה של אמירה

עוגה אוורירית וטעימה מאוד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבית לתחתית
  • 100 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • חצי שקית אבקת אפיה
  • כוס וחצי קמח
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי לימון סחוט + גירוד מהקליפה
  • מרכיבים לבלילה
  • קילוגרם וחצי גבינת 5%
  • 2 שמנת חמוצה
  • כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 6 ביצים
  • מרכיבים לציפוי גנאש שוקולד
  • חבילת שוקולד
  • חבילת שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד את הביצים. להקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר. להעביר לקערה נפרדת את הגבינות יחד עם החלמון והפודינג, חצי הסוכר שנשאר וגרידת לימון להוסיף 3 כפות גדושות של קמח לערבב היטב ולקפל פנימה את החלבונים בעדינות..


  • 2

    להעביר לסיר ג'חנון ולהכניס לתנור על 200 מעלות ל20 דקות ואז להוריד טמפרטורה ל150 למשך שעה. אחרי שעובר הזמן לא לפתוח את התנור למשך חצי שעה. טיפ קטן וידוע* לשים קערת מים מתחת לעוגה, האדים שומרים על שלמות העוגה..


  • 3

    להכנת הגנאש שוקולד, שוברים שוקולד חלב לקוביות (אפשר לקנות מטבעות שוקולד בחנויות מתמחות). מחממים שמנת בסיר בינוני על אש בינונית - עד שנוצרות בועיות קטנטנות. בוחשים מדי פעם – משגיחים שהשמנת לא ממש תרתח. מכבים את האש. מוסיפים את קוביות השוקולד לשמנת החמה ומיד מתחילים לבחוש, עד לקבלת קרם סמיך, בעל צבע אחיד. אם רוצים להוסיף חמאה: חותכים לקוביות, מוסיפים לסיר, ובוחשים עד שמתאחד..


  • 4

    תהנו ותראו לנו איך יצא.. היא מושלמת!!.


1

להפריד את הביצים. להקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר. להעביר לקערה נפרדת את הגבינות יחד עם החלמון והפודינג, חצי הסוכר שנשאר וגרידת לימון להוסיף 3 כפות גדושות של קמח לערבב היטב ולקפל פנימה את החלבונים בעדינות..


2

להעביר לסיר ג'חנון ולהכניס לתנור על 200 מעלות ל20 דקות ואז להוריד טמפרטורה ל150 למשך שעה. אחרי שעובר הזמן לא לפתוח את התנור למשך חצי שעה. טיפ קטן וידוע* לשים קערת מים מתחת לעוגה, האדים שומרים על שלמות העוגה..


3

להכנת הגנאש שוקולד, שוברים שוקולד חלב לקוביות (אפשר לקנות מטבעות שוקולד בחנויות מתמחות). מחממים שמנת בסיר בינוני על אש בינונית - עד שנוצרות בועיות קטנטנות. בוחשים מדי פעם – משגיחים שהשמנת לא ממש תרתח. מכבים את האש. מוסיפים את קוביות השוקולד לשמנת החמה ומיד מתחילים לבחוש, עד לקבלת קרם סמיך, בעל צבע אחיד. אם רוצים להוסיף חמאה: חותכים לקוביות, מוסיפים לסיר, ובוחשים עד שמתאחד..


4

תהנו ותראו לנו איך יצא.. היא מושלמת!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים