אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

14,675
צפיות

פס פתי בר קרם אגוזי לוז

המתכון של
פס פתי בר קרם אגוזי לוז

פשוטה, קלה להכנה וטעימה!!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בסיס פתי בר
  • 200 גרם פתי בר בטעם שוקולד
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפות שוקולית
  • כפית תמצית אגוזי לוז
  • כוס חלב
  • ציפוי שוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • קרם אגוזי לוז
  • 2 כפות קרם אגוזי לוז
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • כף אבקת סוכר
  • קרם שמנת מתוקה
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט וניל
  • כף אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף בתבנית נירוסטה מלבן , בקערה מערבבים שוקולית, חלב, סוכר וניל, תמצית אגוזי לוז, טובלים פתי בר ומסדרים בתחתית התבנית..


  • 2

    קרם אגוזי לוז - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז וממשיכים בהקצפה, יוצקים על הפתי בר, טובלים פתי בר ומסדרים מעל..


  • 3

    קרם שמנת מתוקה - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר, יוצקים מעל ומקפיאים חצי שעה..


  • 4

    ציפוי שוקולד - ממסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על הפתי בר, מקפיאים כ 5 שעות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מעבירים לכלי הגשה ושומרים במקרר...


  • 5

    מאתי ממן באהבה....


1

מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף בתבנית נירוסטה מלבן , בקערה מערבבים שוקולית, חלב, סוכר וניל, תמצית אגוזי לוז, טובלים פתי בר ומסדרים בתחתית התבנית..


2

קרם אגוזי לוז - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז וממשיכים בהקצפה, יוצקים על הפתי בר, טובלים פתי בר ומסדרים מעל..


3

קרם שמנת מתוקה - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר, יוצקים מעל ומקפיאים חצי שעה..


4

ציפוי שוקולד - ממסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על הפתי בר, מקפיאים כ 5 שעות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מעבירים לכלי הגשה ושומרים במקרר...


5

מאתי ממן באהבה....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים