לןגן

פס פתי בר קרם אגוזי לוז

מאת: אתי ממן, פורסם: 09/05/2016 | 09:47
פס פתי בר קרם אגוזי לוז

תקציר המתכון: פשוטה, קלה להכנה וטעימה!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בסיס פתי בר

ציפוי שוקולד

קרם אגוזי לוז

קרם שמנת מתוקה

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף בתבנית נירוסטה מלבן , בקערה מערבבים שוקולית, חלב, סוכר וניל, תמצית אגוזי לוז, טובלים פתי בר ומסדרים בתחתית התבנית.

  2. קרם אגוזי לוז - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז וממשיכים בהקצפה, יוצקים על הפתי בר, טובלים פתי בר ומסדרים מעל.

  3. קרם שמנת מתוקה - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר, יוצקים מעל ומקפיאים חצי שעה.

  4. ציפוי שוקולד - ממסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על הפתי בר, מקפיאים כ 5 שעות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מעבירים לכלי הגשה ושומרים במקרר..

  5. מאתי ממן באהבה...