תקציר המתכון: פשוטה, קלה להכנה וטעימה!!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף בתבנית נירוסטה מלבן , בקערה מערבבים שוקולית, חלב, סוכר וניל, תמצית אגוזי לוז, טובלים פתי בר ומסדרים בתחתית התבנית.
קרם אגוזי לוז - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז וממשיכים בהקצפה, יוצקים על הפתי בר, טובלים פתי בר ומסדרים מעל.
קרם שמנת מתוקה - מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, אבקת סוכר, יוצקים מעל ומקפיאים חצי שעה.
ציפוי שוקולד - ממסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על הפתי בר, מקפיאים כ 5 שעות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מעבירים לכלי הגשה ושומרים במקרר..
מאתי ממן באהבה...