אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

6,606
צפיות

עוגת גבינה קרה עם תותים וג׳לי

המתכון של
עוגת גבינה קרה עם תותים וג׳לי

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 2 שעות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • תחתית
  • 250 גרם פתי בר
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות סוכר
  • גבינה - מילוי
  • 1 שקית ג'לטין
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 וחצי כפות מיץ לימון סחוט
  • 1 יחידה יוגורט 3% רגיל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • כף וחצי גרידת לימון
  • 2 כוסות מים
  • ציפוי
  • 1 חבילה תותים
  • 1 חבילה ג'לי אדום
  • 2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לשפוך את השקית ג׳לטין לתוך קערה עם 2 כוסות מים פושרים ולערבב טוב...לתת לזה מנוחה של 25 דק ואז לחמם את זה בסיר עד שזה הופך לנוזלי.....(עד חום של 70 מעלות). לתת לזה להתקרר..


  • 2

    מרסקים את הפתי בר במערבל מזון/בשקית לפירורים קטנים. ממיסים את החמאה במיקרוגל ויוצקים על הפתי בר ומערבבים(מי שאוהבת מתוק אפשר להוסיף 2 כפות סוכר)..


  • 3

    שופכים את התעורבת של הפתי בר לתבנית ומהדקים לתחתית שתהיה שכבה שווה,לאחר מכן מכניסים למקפיא לעשר דק׳/ ניתן גם לתנור ל-5 דק ל-170 מעלות ולתת לזה להתקרר..


  • 4

    לשפוך את הגבינה לקערה ולערבב עם הלימון,גרידת הלימון,הסוכר ותמצית הוניל..


  • 5

    להוסיף לג׳לטין את היוגרוט ולערבב היטב,לשפוך לתערובת הגבינה ולערבב..


  • 6

    להקציף את השמנת מתוקה עד לקצף יציב(עם 2 כפות סוכר).. לקפל לתערובת הגבינה לאט לאט עד שזה הופך לתערובת אחידה. ולשפוך הכול על הבסיס הפתי בר וליישר..


  • 7

    לשים את העוגה במקפיא לרבע שעה..


  • 8

    לחתוך את התותים לחתיכות(אפשר בחותכן ביצה) ולהניח בעיגול מבחוץ לבפנים על העוגה. ולהכניס את העוגה לעוד חצי שעה למקפיא..


  • 9

    . לשפוך את האבקת ג׳לי לקערה עם 2 כוסות מים רותחים ולערבב עם מטרפה וישר לצקת מעל העוגה..


  • 10

    לכסות להשאיר במקפיא לעוד שעתיים ואז להעביר למקרר. (כשרשום כוס במתכון השתמשתי בכוס חד פעמית של שתיה חמה) בתאבון;).


1

לשפוך את השקית ג׳לטין לתוך קערה עם 2 כוסות מים פושרים ולערבב טוב...לתת לזה מנוחה של 25 דק ואז לחמם את זה בסיר עד שזה הופך לנוזלי.....(עד חום של 70 מעלות). לתת לזה להתקרר..


2

מרסקים את הפתי בר במערבל מזון/בשקית לפירורים קטנים. ממיסים את החמאה במיקרוגל ויוצקים על הפתי בר ומערבבים(מי שאוהבת מתוק אפשר להוסיף 2 כפות סוכר)..


3

שופכים את התעורבת של הפתי בר לתבנית ומהדקים לתחתית שתהיה שכבה שווה,לאחר מכן מכניסים למקפיא לעשר דק׳/ ניתן גם לתנור ל-5 דק ל-170 מעלות ולתת לזה להתקרר..


4

לשפוך את הגבינה לקערה ולערבב עם הלימון,גרידת הלימון,הסוכר ותמצית הוניל..


5

להוסיף לג׳לטין את היוגרוט ולערבב היטב,לשפוך לתערובת הגבינה ולערבב..


6

להקציף את השמנת מתוקה עד לקצף יציב(עם 2 כפות סוכר).. לקפל לתערובת הגבינה לאט לאט עד שזה הופך לתערובת אחידה. ולשפוך הכול על הבסיס הפתי בר וליישר..


7

לשים את העוגה במקפיא לרבע שעה..


8

לחתוך את התותים לחתיכות(אפשר בחותכן ביצה) ולהניח בעיגול מבחוץ לבפנים על העוגה. ולהכניס את העוגה לעוד חצי שעה למקפיא..


9

. לשפוך את האבקת ג׳לי לקערה עם 2 כוסות מים רותחים ולערבב עם מטרפה וישר לצקת מעל העוגה..


10

לכסות להשאיר במקפיא לעוד שעתיים ואז להעביר למקרר. (כשרשום כוס במתכון השתמשתי בכוס חד פעמית של שתיה חמה) בתאבון;).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים