אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,476
צפיות

הטריקולד של אולה

המתכון של
הטריקולד של אולה

עוגת הטריקולד המלכותית של אולה!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות24 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקשה
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 24 מנות
  • דרגת קושי: קשה
מרכיבים
  • עוגת פונדנט שוקולד
  • 0.5 כוס סוכר לבן
  • 1 כוס אספרסו
  • 200 גרם טובלרון שוקולד מריר
  • 125 מיליליטרים שמנת 38%
  • 6 יחידות ביצים
  • קרם מדהים
  • 1 כף סוכר וניל
  • 250 מיליליטרים שמנת 38%
  • גנאש חלבי
  • 100 גרם מילקה בטעם אוראו
  • 100 גרם טובלרון שוקולד חלב
  • 1 כוס אספרסו
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים 6 ביצים עם חצי כוס סוכר.


  • 2

    ממיסים על בן מארי את הטובלרון והאספרסו עם השמנת המתוקה. מסירים מהאש מהר על מנת שהשוקולד לא יישרף.


  • 3

    מוסיפים קצת מבלילה לתוך השוקולד ומערבבים עם המיקסר. לאחר מכן שופכים עוד מהבלילה לשוקולד ומקציפים. ואת שארית הבלילה גם. הכל בפולסים כדי שלא נקבל חביתה.


  • 4

    אופים את עוגת הפונדנט כעשר דקות בחום 180.


  • 5

    מקררים את העוגה על ידי הנחת קרח מתחתיה.


  • 6

    מקציפים את השמנת המתוקה וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת טעימה.


  • 7

    מניחים כף מהקצפת על העוגה על מנת שהם יאחדו טמפרטורות.


  • 8

    מורחים את הקצפת הטעימה על הפונדנט שלנו.


  • 9

    מקפיאים לכמה דקות.


  • 10

    מכינים את הגנאש על ידי המסה של המילקה והטובלרון שוקולד חלב על בן מארי.


  • 11

    מצננים ומצפים את העוגה.


  • 12

    מצלמים! טורפים!.


  • 13

    בתיאבון! אולה ☺.


1

מקציפים 6 ביצים עם חצי כוס סוכר.


2

ממיסים על בן מארי את הטובלרון והאספרסו עם השמנת המתוקה. מסירים מהאש מהר על מנת שהשוקולד לא יישרף.


3

מוסיפים קצת מבלילה לתוך השוקולד ומערבבים עם המיקסר. לאחר מכן שופכים עוד מהבלילה לשוקולד ומקציפים. ואת שארית הבלילה גם. הכל בפולסים כדי שלא נקבל חביתה.


4

אופים את עוגת הפונדנט כעשר דקות בחום 180.


5

מקררים את העוגה על ידי הנחת קרח מתחתיה.


6

מקציפים את השמנת המתוקה וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת טעימה.


7

מניחים כף מהקצפת על העוגה על מנת שהם יאחדו טמפרטורות.


8

מורחים את הקצפת הטעימה על הפונדנט שלנו.


9

מקפיאים לכמה דקות.


10

מכינים את הגנאש על ידי המסה של המילקה והטובלרון שוקולד חלב על בן מארי.


11

מצננים ומצפים את העוגה.


12

מצלמים! טורפים!.


13

בתיאבון! אולה ☺.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים