הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהזהו מתכון של אמא שלי ז"ל ,מתכון עתיק של עשרות שנים, ומאחר שאצלי בבית לא אוכלים גבינות, אני כן, הייתי מבקשת מאימי לשמור לי כמובן מהעוגה, עוגה אפויה טעימה . שחזרתי את המתכון בעזרתה של אחותי.
לבצק.
מאחדים את כל החומרים לבצק רך ונעים.
להשאיר במקרר כרבע שעה.
לקחת תבנית מלבנית ולשמן.
לסדר את הבצק בתבנית.
לאפות כ-7 דק ב170 מעלות.
לגבינה.
להפריד ביצים.
את החלמונים לערבב עם הגבינות השמנת הקמח והקורנפלור וחצי מכמות הסוכר.
את החלבונים להקציף עם שאר הסוכר לקצף יציב.
להוסיף את החלבונים לתערובת הגבינה.
לצקת על העוגה.
לאפות בחום של 190 מעלות 10 דקות.
לאחר מכן להוריד ל160 מעלות.
כ- 50 דק עד שעה לפי חוזק התנור.
לאחר שהעוגה מוכנה- לא להוציא אותה מהתנור להשאיר אותה כ10 דק.
בתאבון.