אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,831
צפיות

עוגת גבינה בסיר גחנון

המתכון של
עוגת גבינה בסיר גחנון

בלי סדקים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים גודל לארג
  • קורט מלח
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • מעט גרידת לימון
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 גבינת שמנת נפוליאון 250 גרם
  • 3/4 כוס קורנפלור
  • קצפת
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • תותים
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חלבונים עם קורט מלח עם כוס סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט.


  • 2

    להעביר את הקצף לקערה אחרת.


  • 3

    להכניס את החלמונים עם רבע כוס סוכר ולהקציף להטסיף את הגבינות ,שמנת,אינסטנט,קונפלור וגרידת.


  • 4

    לימון להקציף לקבלת בלילה חלקה .


  • 5

    להוסיף את קצף החלבונים כל פעם קצת ולקפל לאט .


  • 6

    את סיר הגחנון מכינים לפני שמתחילים עם הכנת העוגה .


  • 7

    לשים בתחתית הסיר נייר אפיה ומסביב למרוח חמאה היטב .


  • 8

    להכניס את הסיר למקרר עד שמסייעים להכין את העוגה .


  • 9

    את התנור מחממים על 200 מעלות.


  • 10

    לוקחים סיר יותר גדול מסיר הגחנון ולשים מים עד רבע גובה הסיר שאם מניחים את הסיר ג'חנון בפנים הוא יושב טוב ולא זז .


  • 11

    אופים 20 דקות על 200 מעלות ואז להוריד ל150 מעלות אופים שעה ורבע .


  • 12

    להשאיר את העוגה אחרי האפיה בתנור להתקרר ולא לפתוח .


  • 13

    כשהעוגה התקררה בתנור.


  • 14

    נעביר למקרר לכמה שעות .


  • 15

    מוציאים הופכים על צלחת .


  • 16

    מכינים קצפת .


  • 17

    מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט לקבלת קצפת ומקשטים .


  • 18

    בהצלחה ❤️.


1

להקציף חלבונים עם קורט מלח עם כוס סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט.


2

להעביר את הקצף לקערה אחרת.


3

להכניס את החלמונים עם רבע כוס סוכר ולהקציף להטסיף את הגבינות ,שמנת,אינסטנט,קונפלור וגרידת.


4

לימון להקציף לקבלת בלילה חלקה .


5

להוסיף את קצף החלבונים כל פעם קצת ולקפל לאט .


6

את סיר הגחנון מכינים לפני שמתחילים עם הכנת העוגה .


7

לשים בתחתית הסיר נייר אפיה ומסביב למרוח חמאה היטב .


8

להכניס את הסיר למקרר עד שמסייעים להכין את העוגה .


9

את התנור מחממים על 200 מעלות.


10

לוקחים סיר יותר גדול מסיר הגחנון ולשים מים עד רבע גובה הסיר שאם מניחים את הסיר ג'חנון בפנים הוא יושב טוב ולא זז .


11

אופים 20 דקות על 200 מעלות ואז להוריד ל150 מעלות אופים שעה ורבע .


12

להשאיר את העוגה אחרי האפיה בתנור להתקרר ולא לפתוח .


13

כשהעוגה התקררה בתנור.


14

נעביר למקרר לכמה שעות .


15

מוציאים הופכים על צלחת .


16

מכינים קצפת .


17

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט לקבלת קצפת ומקשטים .


18

בהצלחה ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים