תקציר המתכון: בלי סדקים
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף חלבונים עם קורט מלח עם כוס סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט
להעביר את הקצף לקערה אחרת
להכניס את החלמונים עם רבע כוס סוכר ולהקציף להטסיף את הגבינות ,שמנת,אינסטנט,קונפלור וגרידת
לימון להקציף לקבלת בלילה חלקה
להוסיף את קצף החלבונים כל פעם קצת ולקפל לאט
את סיר הגחנון מכינים לפני שמתחילים עם הכנת העוגה
לשים בתחתית הסיר נייר אפיה ומסביב למרוח חמאה היטב
להכניס את הסיר למקרר עד שמסייעים להכין את העוגה
את התנור מחממים על 200 מעלות
לוקחים סיר יותר גדול מסיר הגחנון ולשים מים עד רבע גובה הסיר שאם מניחים את הסיר ג'חנון בפנים הוא יושב טוב ולא זז
אופים 20 דקות על 200 מעלות ואז להוריד ל150 מעלות אופים שעה ורבע
להשאיר את העוגה אחרי האפיה בתנור להתקרר ולא לפתוח
כשהעוגה התקררה בתנור
נעביר למקרר לכמה שעות
מוציאים הופכים על צלחת
מכינים קצפת
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט לקבלת קצפת ומקשטים
בהצלחה ❤️