אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,035
צפיות

עוגת פאדג' שוקולד

המתכון של
עוגת פאדג' שוקולד

אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור אפשר גם לוותר עליו

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *עוגת פאדג' שוקולד מושלמת*
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • גודל התבנית 22-24 ס"מ
  • קרדיט : לעזרא בר
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים L
  • 1/3 כוס קקאו
  • 2 כפות קמח
  • ממיסים על הגז או במיקרוגל
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • אוכמניות - לקישוט
  • תותים - לקישוט
  • פקנאים -לקישוט
  • לעוגה:
  • לציפוי:
  • מעל השוקולד:
אופן ההכנה
  • 1

    ממיסים את החמאה עם השוקולד לקרם חלק .


  • 2

    מורידים מהאש .


  • 3

    מוסיפים את הסוכר .


  • 4

    מערבבים טוב .


  • 5

    מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה.


  • 6

    מוסיפים את הקמח והקקאו .


  • 7

    מערבבים היטב .


  • 8

    יוצקים לתבנית משומנת .


  • 9

    אופים בתנור שחומם מראש על 180° .


  • 10

    כ-30 דקות .


  • 11

    שופכים את הגאנש מעל מכניסים לקירור של שעתיים לפחות .


  • 12

    מערבבים את השמנת עם האבקת הסוכר ויוצקים במרכז העוגה מעל השוקולד.


  • 13

    מקשטים עם אוכמניות תותים ואגוזי פקאן מסוכרים .


  • 14

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

ממיסים את החמאה עם השוקולד לקרם חלק .


2

מורידים מהאש .


3

מוסיפים את הסוכר .


4

מערבבים טוב .


5

מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה.


6

מוסיפים את הקמח והקקאו .


7

מערבבים היטב .


8

יוצקים לתבנית משומנת .


9

אופים בתנור שחומם מראש על 180° .


10

כ-30 דקות .


11

שופכים את הגאנש מעל מכניסים לקירור של שעתיים לפחות .


12

מערבבים את השמנת עם האבקת הסוכר ויוצקים במרכז העוגה מעל השוקולד.


13

מקשטים עם אוכמניות תותים ואגוזי פקאן מסוכרים .


14

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים