לןגן

עוגת פאדג' שוקולד

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/02/2022 | 08:13
עוגת פאדג' שוקולד

תקציר המתכון: אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור אפשר גם לוותר עליו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגה:

לציפוי:

מעל השוקולד:

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה עם השוקולד לקרם חלק

  2. מורידים מהאש

  3. מוסיפים את הסוכר

  4. מערבבים טוב

  5. מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה

  6. מוסיפים את הקמח והקקאו

  7. מערבבים היטב

  8. יוצקים לתבנית משומנת

  9. אופים בתנור שחומם מראש על 180°

  10. כ-30 דקות

  11. שופכים את הגאנש מעל מכניסים לקירור של שעתיים לפחות

  12. מערבבים את השמנת עם האבקת הסוכר ויוצקים במרכז העוגה מעל השוקולד

  13. מקשטים עם אוכמניות תותים ואגוזי פקאן מסוכרים

  14. באהבה נועם זיגדון 💞