אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

617
צפיות

עוגת גבינה אורירית

המתכון של
עוגת  גבינה אורירית

זה המתכון המנצח לעוגת גבינה אורירית שנמסה בפה.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 ביצים (גדולות)
  • 1 1/4 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • כפית תמצית וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • 200  מ”ל שמנת חמוצה
  • 4  כפות גדושות קורנפלור
  • 4 כפות גדושות פודינג וניל
  • 1 כפית גרידת לימון או פחות
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל200 מעלות ולהניח בתחתית תבנית עם מים..


  • 2

    להוציא את הביצים והגבינות שיהיו מטמפרטורת החדר..


  • 3

    להפריד ביצים..


  • 4

    להקציף חלבון עם כוס סוכר ו2 סוכר וניל עד לקצף יציב ותפוח..


  • 5

    בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם רבע כוס סוכר לערבב. .


  • 6

    להוסיף לחלמונים גבינה, שמנת, תמצית וניל קורנפלור ופודינג וגרדת לימון..


  • 7

    להכניס מעט מקצף החלבונים לעיסה ואז להוסיף בהדרגה את שאר הקצף בקיפול..


  • 8

    לשמן תבנית ולאפות חצי שעה ב200 מעלות וחצי שעה ב160 ..


  • 9

    לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה נוספת להצטנן..


  • 10

    בתאבון.


1

לחמם תנור ל200 מעלות ולהניח בתחתית תבנית עם מים..


2

להוציא את הביצים והגבינות שיהיו מטמפרטורת החדר..


3

להפריד ביצים..


4

להקציף חלבון עם כוס סוכר ו2 סוכר וניל עד לקצף יציב ותפוח..


5

בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם רבע כוס סוכר לערבב. .


6

להוסיף לחלמונים גבינה, שמנת, תמצית וניל קורנפלור ופודינג וגרדת לימון..


7

להכניס מעט מקצף החלבונים לעיסה ואז להוסיף בהדרגה את שאר הקצף בקיפול..


8

לשמן תבנית ולאפות חצי שעה ב200 מעלות וחצי שעה ב160 ..


9

לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה נוספת להצטנן..


10

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים