לןגן

עוגת גבינה אורירית

מאת: מיטל הניג, פורסם: 16/12/2021 | 22:36
עוגת  גבינה אורירית

תקציר המתכון: זה המתכון המנצח לעוגת גבינה אורירית שנמסה בפה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל200 מעלות ולהניח בתחתית תבנית עם מים.

  2. להוציא את הביצים והגבינות שיהיו מטמפרטורת החדר.

  3. להפריד ביצים.

  4. להקציף חלבון עם כוס סוכר ו2 סוכר וניל עד לקצף יציב ותפוח.

  5. בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם רבע כוס סוכר לערבב.

  6. להוסיף לחלמונים גבינה, שמנת, תמצית וניל קורנפלור ופודינג וגרדת לימון.

  7. להכניס מעט מקצף החלבונים לעיסה ואז להוסיף בהדרגה את שאר הקצף בקיפול.

  8. לשמן תבנית ולאפות חצי שעה ב200 מעלות וחצי שעה ב160 .

  9. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה נוספת להצטנן.

  10. בתאבון