אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,295
צפיות

קרמשניט

המתכון של
קרמשניט

קרמשניט של אמא הכי טעים שיש...מחמישה מרכיבים בלבד...

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בצק עלים ציפור השרון
  • 750 מ"ל שמנת מתוקה
  • 160 גרם פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לתחתית:.


  • 2

    להפעיל תנור ל180 מעלות, פורסים חבילה של בצק עלים, לרדד שני חתיכות זהות שתהיינה גדולות יותר מגודל התבנית הרצויה, הבצק מתכווץ מעט אחרי אפייה.


  • 3

    חתיכה אחת להניח בתבנית עם נייר אפייה, חתיכה שניה לחתוך לריבועים שווים.


  • 4

    להכניס לתנור ולהנמיך מעלות ל160, לאפות עד שהבצק מתנפח ומקבל צבע זהוב .


  • 5

    למלית:.


  • 6

    להקציץ שמנת מתוקה עד לקבלת קצף די עמיד, להוסיף לאט לאט את פודינג הוניל, אבקת הסוכר ואת החלב, עד שמתקבל מרקם אחיד בלי גושים.


  • 7

    לאחר שהבצק התקרר למעוך אותו בתבנית שלא יהיה מנופח, לשפוך את כל המלית לשכבה ישרה ושווה, לאחר מכן לסדר את הריבועים שאפינו מעל שכבת המלית ולהקפיא.


  • 8

    לפני ההגשה לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.


1

לתחתית:.


2

להפעיל תנור ל180 מעלות, פורסים חבילה של בצק עלים, לרדד שני חתיכות זהות שתהיינה גדולות יותר מגודל התבנית הרצויה, הבצק מתכווץ מעט אחרי אפייה.


3

חתיכה אחת להניח בתבנית עם נייר אפייה, חתיכה שניה לחתוך לריבועים שווים.


4

להכניס לתנור ולהנמיך מעלות ל160, לאפות עד שהבצק מתנפח ומקבל צבע זהוב .


5

למלית:.


6

להקציץ שמנת מתוקה עד לקבלת קצף די עמיד, להוסיף לאט לאט את פודינג הוניל, אבקת הסוכר ואת החלב, עד שמתקבל מרקם אחיד בלי גושים.


7

לאחר שהבצק התקרר למעוך אותו בתבנית שלא יהיה מנופח, לשפוך את כל המלית לשכבה ישרה ושווה, לאחר מכן לסדר את הריבועים שאפינו מעל שכבת המלית ולהקפיא.


8

לפני ההגשה לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים