הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד ורך ולא דביק.
מטפיחים חצי שעה .
לשים שוב.
מטפיחים שעה.
מעררבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
פותחים לרולדה או לגבניות בודדות וממלאים בכל צורה שרוצים.
מורחים ביצה מלמעלה.
אופים על 180 בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
בנתיים על הגז מכינים סירופ חצי כוס סוכר על חצי כוס מים וטיפה לימון סחוט.
ומיד שהעוגה יוצאת מורחים מהסירופ לברק וטעם מעדן.
בהצלחה ובתאבון.