אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

436
צפיות

עוגה בטעם מנדרינה בציפוי פקאן טחון

המתכון של
עוגה בטעם מנדרינה בציפוי פקאן טחון

יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס חדפעמי חם
  • בקערת המיקסר
  • מקציפים 5 דקות
  • 4 ביצים שלמות
  • וכוס סוכר
  • מוסיפים בהדרגה
  • כוס שמן
  • כוס וחצי מיץ מנדרינה סחוט טרי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • מקציפים עד הטמעה
  • של הקמח
אופן ההכנה
  • 1

    משמנים תבנית.


  • 2

    שופכים את הבלילה.


  • 3

    מפזרים מעל.


  • 4

    פקאן טחון.


  • 5

    180 מעלות.


  • 6

    כ40/50 דקות.


  • 7

    כשהעוגה מתקררת.


  • 8

    מפזרים אבקת סוכר.


1

משמנים תבנית.


2

שופכים את הבלילה.


3

מפזרים מעל.


4

פקאן טחון.


5

180 מעלות.


6

כ40/50 דקות.


7

כשהעוגה מתקררת.


8

מפזרים אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים