עוגה בטעם מנדרינה בציפוי פקאן טחון
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 12/12/2020 | 20:57
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס חדפעמי חם
-
בקערת המיקסר
-
מקציפים 5 דקות
-
4 ביצים שלמות
-
וכוס סוכר
-
מוסיפים בהדרגה
-
כוס שמן
-
כוס וחצי מיץ מנדרינה סחוט טרי
-
1 כפית תמצית וניל
-
2.5 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
1 סוכר וניל
-
מקציפים עד הטמעה
-
של הקמח
אופן הכנה
-
משמנים תבנית
-
שופכים את הבלילה
-
מפזרים מעל
-
פקאן טחון
-
180 מעלות
-
כ40/50 דקות
-
כשהעוגה מתקררת
-
מפזרים אבקת סוכר