אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

336
צפיות

עוגת תפוזים טורט

המתכון של
עוגת תפוזים טורט

עוגת תפוזים אים טוספות לבחירה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שש ביצים כוס מיץ תפוזים שתיים סוכר וניל שלוש רבעי שמן שתיי כוסות קמח תופח גרידת תפוז אפשר תוספת קוקוס כוס
אופן ההכנה
  • 0

    מפרידים חלמון וחלבון בקערות נפרדות במקסר ידני או במקסר טוף .


  • 1

    את החלבון מקציפים במיקסר אים סוכר עד לקצף סמיך .


  • 2

    בקערה נפרדת את החלמון השמן ומיץ תפוזים וסוכר וניל והקמח.


  • 3

    את הקמח מנפים כי בקמח יש תמיד גרגירים שהופכים את העוגה לכבדה אים לא מנפים וזה גורם לעוגה לא להיות ספוגית ואוורירית .


  • 4

    מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה לאחר הניפוי תוך כדיי עירבול אים שאר המרכיבים.


  • 5

    לקצף מוסיפים את הבלילה בהדרגה תוך כדיי קיפול עד שהכול נהפך ליחידה אחת עיסה אחת מעבירים לסיר פלא של הספתות של פעם .


  • 6

    מחממים את התנור משתנה מתור לתנור דרגת החום בין 180 מעלות ל170 עפייה במשך 45 דקות או יותר לפי הצורך עוד 5 או עשר נועצים קיסם ואים יוצא יבש הקיסם אז העוגה מוכנה .


  • 7

    מכינים כוס תה ובתאבון.


0

מפרידים חלמון וחלבון בקערות נפרדות במקסר ידני או במקסר טוף .


1

את החלבון מקציפים במיקסר אים סוכר עד לקצף סמיך .


2

בקערה נפרדת את החלמון השמן ומיץ תפוזים וסוכר וניל והקמח.


3

את הקמח מנפים כי בקמח יש תמיד גרגירים שהופכים את העוגה לכבדה אים לא מנפים וזה גורם לעוגה לא להיות ספוגית ואוורירית .


4

מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה לאחר הניפוי תוך כדיי עירבול אים שאר המרכיבים.


5

לקצף מוסיפים את הבלילה בהדרגה תוך כדיי קיפול עד שהכול נהפך ליחידה אחת עיסה אחת מעבירים לסיר פלא של הספתות של פעם .


6

מחממים את התנור משתנה מתור לתנור דרגת החום בין 180 מעלות ל170 עפייה במשך 45 דקות או יותר לפי הצורך עוד 5 או עשר נועצים קיסם ואים יוצא יבש הקיסם אז העוגה מוכנה .


7

מכינים כוס תה ובתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים