אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,603
צפיות

טארט שוקולד עם אגוזי לוז

המתכון של
טארט שוקולד עם אגוזי לוז

מושלמת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 וחצי כוסות קמח רגיל
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 חלמונים
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס אגוזי לוז טחון דק
  • 200 גרם חמאה רכה
  • גנאש
  • 1שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית אבקת נס
  • 1 כפית דבש
  • לקישוט
  • 1/2 כוס אגוזי לוז קלוי
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את המצרכים של הבצק בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


  • 2

    לשים בתבנית את הבצק ולהדק בתחתית ובצדדים היטב לעשות חורים עם מזלג .


  • 3

    להכניס למקפיא לחצי שעה .


  • 4

    לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות .


  • 5

    הכנת הגנאש .


  • 6

    לחמם את השמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ,הנס והדבש ולערבב היטב .


  • 7

    הכנת הקישוט .


  • 8

    את האגוזים לקלות בתנור לקרר ולטחון היטב כמה דקות עד לקבלת אבקה .


  • 9

    להוסיף את הגנאש לעוגה ולהכניס למקרר לשעה בערך לקשט עם אבקת האגוזים ולקשט עם אגוזים שלמים .


  • 10

    ולהחזיר למקרר להתייצבות לפחות 12 שעות .


  • 11

    בהצלחה.


1

לשים את המצרכים של הבצק בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים .


2

לשים בתבנית את הבצק ולהדק בתחתית ובצדדים היטב לעשות חורים עם מזלג .


3

להכניס למקפיא לחצי שעה .


4

לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות .


5

הכנת הגנאש .


6

לחמם את השמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ,הנס והדבש ולערבב היטב .


7

הכנת הקישוט .


8

את האגוזים לקלות בתנור לקרר ולטחון היטב כמה דקות עד לקבלת אבקה .


9

להוסיף את הגנאש לעוגה ולהכניס למקרר לשעה בערך לקשט עם אבקת האגוזים ולקשט עם אגוזים שלמים .


10

ולהחזיר למקרר להתייצבות לפחות 12 שעות .


11

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים