לןגן

טארט שוקולד עם אגוזי לוז

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/03/2020 | 14:41
טארט שוקולד עם אגוזי לוז

תקציר המתכון: מושלמת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את המצרכים של הבצק בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  2. לשים בתבנית את הבצק ולהדק בתחתית ובצדדים היטב לעשות חורים עם מזלג

  3. להכניס למקפיא לחצי שעה

  4. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות

  5. הכנת הגנאש

  6. לחמם את השמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ,הנס והדבש ולערבב היטב

  7. הכנת הקישוט

  8. את האגוזים לקלות בתנור לקרר ולטחון היטב כמה דקות עד לקבלת אבקה

  9. להוסיף את הגנאש לעוגה ולהכניס למקרר לשעה בערך לקשט עם אבקת האגוזים ולקשט עם אגוזים שלמים

  10. ולהחזיר למקרר להתייצבות לפחות 12 שעות

  11. בהצלחה