ספר מתכוני עוגות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
כוס סוכר אחד פעמי לשתייה חמה
-
-
1 כוס מיץ תפוזים לשתייה חמה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד שהקיף מכפיל את הנפח .
-
2
2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים שמן, מיץ תפוזים,קוקוס,.
-
3
סולת,קמח,.
-
4
תמצית וניל.
-
5
ואבקת אפייה.
-
6
3) מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הגרידת תפוז ומערבבים היטב עד לאיחוד .
-
7
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים .
-
8
5)מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ מרופד בנייר אפייה שופכים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ ב 40 דקות .
-
9
אופן ההכנת הסירופ .
-
10
שופכים מים סוכר ומיץ לימון ומבשלים על לקבלת סירופ מעט דביק ומפזרים על העוגות מקררים ומחלצים .
-
11
בהצלחה ובתאבון.
1
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד שהקיף מכפיל את הנפח .
2
2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים שמן, מיץ תפוזים,קוקוס,.
3
סולת,קמח,.
4
תמצית וניל.
5
ואבקת אפייה.
6
3) מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הגרידת תפוז ומערבבים היטב עד לאיחוד .
7
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים .
8
5)מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ מרופד בנייר אפייה שופכים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ ב 40 דקות .
9
אופן ההכנת הסירופ .
10
שופכים מים סוכר ומיץ לימון ומבשלים על לקבלת סירופ מעט דביק ומפזרים על העוגות מקררים ומחלצים .
11
בהצלחה ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים