לןגן

עוגת תפוזים וסולת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/03/2020 | 20:14
עוגת תפוזים וסולת

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד 😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסירופ סוכר:

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד שהקיף מכפיל את הנפח

  2. 2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים שמן, מיץ תפוזים,קוקוס,

  3. סולת,קמח,

  4. תמצית וניל

  5. ואבקת אפייה

  6. 3) מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הגרידת תפוז ומערבבים היטב עד לאיחוד

  7. 4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים

  8. 5)מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ מרופד בנייר אפייה שופכים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ ב 40 דקות

  9. אופן ההכנת הסירופ

  10. שופכים מים סוכר ומיץ לימון ומבשלים על לקבלת סירופ מעט דביק ומפזרים על העוגות מקררים ומחלצים

  11. בהצלחה ובתאבון