הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הפתי בר והחמאה לטחון במגימיקס.
לרפד תחתית תבנית קפיצית .
24 בנייר אפייה ולרסס מעט שמן.
לשטח את הפרורים ולהכניס למקרר לשעתיים.
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו-3 כפות אינסטנט וניל.
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה ,להוסיף גרידת לימון.
למרוח על הבסיס ולהכניס למקרר ל-3-4 שעות.
לפרוס תותים ולסדר מעל הגבינה.
להכין גלי - חב' + 2 כוסות מים רותחים (חד פעמי שתייה קרה).
לערבב ועם כף לצקת מעל התותים.
עדיף להכין יום לפני.