אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,755
צפיות

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

המתכון של
עוגת גבינה עם שוקולד לבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • *תבנית קפיצית 24*
  • *כוס המדידה היא כוס
  • חד פעמי לשתייה חמה.
  • *לתחתית הבצק*
  • כוס קמח
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • חלמון(צהוב)
  • 100 גרם חמאה
  • *למילית גבינות*
  • 5 ביצים שלמות
  • כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה 9 אחוז
  • גביעה שמנת חמוצה
  • 2 סוכר וניל
  • 200 גרם שוקולד חלב לבן
  • 3 כפות קורנפלור מנופה
  • מעט חלב.
  • *מצרכים לציפוי*
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • חצי כוס שמנת להקצפה
  • חצי כוס אבקת סוכר.
אופן ההכנה
  • 1

    *אופן ההכנה*.


  • 2

    ערבבי את המצרכי הבצק בקערה לקבלת בצק נוח..שמני תבנית ורפדי בתחתית את הבצק...


  • 3

    אפי בתנור שחומם מראש על 175 מעלות לרבע שעה..הוציאי והניחי בצד ..הורידי את חום התנור ל 120 מעלות..


  • 4

    *למלית גבינות*.


  • 5

    בקערה ערבבי את הביצים והסוכר וניל(מטרפה ידנית).


  • 6

    הוסיפי את הגבינה והשמנת..בסיר קטן הרתיחי מעט חלב עם השוקולד לבן וערבבי טוב טוב שלא יוצרו גושים..קררי מעט...


  • 7

    הוסיפי את הקורנפלור עם נפה קטנה (חשוב לנפות את הקורנפלור)לקערת הגבינות..ובסוף בפולסים קצרים את השוקולד..ערבבי מעט עים מירית(לקקן) ושיפכי על התחתית האפויה...


  • 8

    אפי בתנור שחומם מראש על 120 מעלות לשעה וחצי (העוגה מוכנה שהדפנות יציבות ומרכז העוגה רוטט מעט).


  • 9

    הוציאי..והכיני את הציפוי...


  • 10

    *לציפוי*.


  • 11

    ערבבי את המצרכים..שפכי על העוגה החמה..הכניסי לתנור ל 10 דקות בערך...


  • 12

    העוגה תתיצב אחרי לילה במקרר..


1

*אופן ההכנה*.


2

ערבבי את המצרכי הבצק בקערה לקבלת בצק נוח..שמני תבנית ורפדי בתחתית את הבצק...


3

אפי בתנור שחומם מראש על 175 מעלות לרבע שעה..הוציאי והניחי בצד ..הורידי את חום התנור ל 120 מעלות..


4

*למלית גבינות*.


5

בקערה ערבבי את הביצים והסוכר וניל(מטרפה ידנית).


6

הוסיפי את הגבינה והשמנת..בסיר קטן הרתיחי מעט חלב עם השוקולד לבן וערבבי טוב טוב שלא יוצרו גושים..קררי מעט...


7

הוסיפי את הקורנפלור עם נפה קטנה (חשוב לנפות את הקורנפלור)לקערת הגבינות..ובסוף בפולסים קצרים את השוקולד..ערבבי מעט עים מירית(לקקן) ושיפכי על התחתית האפויה...


8

אפי בתנור שחומם מראש על 120 מעלות לשעה וחצי (העוגה מוכנה שהדפנות יציבות ומרכז העוגה רוטט מעט).


9

הוציאי..והכיני את הציפוי...


10

*לציפוי*.


11

ערבבי את המצרכים..שפכי על העוגה החמה..הכניסי לתנור ל 10 דקות בערך...


12

העוגה תתיצב אחרי לילה במקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים