הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמם חלב עם הגלטין להמיס ולקרר.
להפריד את הביצים .
לחלמונים להוסיף 3 כפות סוכר לטרוף ולהוסיף לתערובת הקרה לערבב טוב.
להקציף את החלבונים עם 4 .
כפות סוכר ולהוסיף בתנועות קיפול לתערובת .
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר להוסיף בתנועות קיפול לתערובת.
בתבנית פיירקס 22-24.
לסדר בישקוטים לטפטף מעל חלב לשפוך את התערובת לעטוף בניילון נצמד 3 שעות במקרר.
לחמם 3 כפות שמנת מתוקה עם שוקולד מריר לערבב.
ולטפטף מעל הבוואריה.
לפזר אגוזים קצוצים .