קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם חלב עם הגלטין להמיס ולקרר
להפריד את הביצים
לחלמונים להוסיף 3 כפות סוכר לטרוף ולהוסיף לתערובת הקרה לערבב טוב
להקציף את החלבונים עם 4
כפות סוכר ולהוסיף בתנועות קיפול לתערובת
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר להוסיף בתנועות קיפול לתערובת
בתבנית פיירקס 22-24
לסדר בישקוטים לטפטף מעל חלב לשפוך את התערובת לעטוף בניילון נצמד 3 שעות במקרר
לחמם 3 כפות שמנת מתוקה עם שוקולד מריר לערבב
ולטפטף מעל הבוואריה
לפזר אגוזים קצוצים