אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,799
צפיות

עוגת גבינה עם גנאש שוקולד

המתכון של
עוגת גבינה עם גנאש שוקולד

ללא קמח וג'לטין

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • , 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר ח"פ שתייה קרה
  • 3 גבינה לבנה (750 גר)
  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 כפות קורנפלור
  • 3 כפות אינסטנט וניל
  • 150 גר שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה 1 כוס(ח"פ שתייה קרה)
  • תבנית קפיצית 24
  • נייר אפייה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 160 מעלות להניח תבנית תנור עם מים רותחים בתחתית .


  • 2

    את הגבינה והשמנת חמוצה להניח על מסננת להורדת הנוזלים לפחות שעה .


  • 3

    להפריד את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .


  • 4

    בקערה גדולה נטרוף את החלמונים עם חצי כוס סוכר .


  • 5

    נוסיף את הגבינה השמנת .


  • 6

    קורנפלור ואינסטנט וניל .


  • 7

    את החלבונים המוקצפים נוסיף בעדינות בתנועות קיפול .


  • 8

    נניח נייר אפייה בתחתית התבנית וניצוק את הבלילה .


  • 9

    נאפה שעתיים(לא לפתוח תנור בזמן האפייה) נקרר .


  • 10

    גנאש - נרסק 150 גר שוקולד מריר .


  • 11

    כוס שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה לכבות את הגז ולהוסיף לשוקולד לערבב עד לקבלת גנאש מבריק .


  • 12

    נשפוך על העוגה הקרה נקשט עם שוקולד מגורד בקולף.


1

לחמם תנור 160 מעלות להניח תבנית תנור עם מים רותחים בתחתית .


2

את הגבינה והשמנת חמוצה להניח על מסננת להורדת הנוזלים לפחות שעה .


3

להפריד את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .


4

בקערה גדולה נטרוף את החלמונים עם חצי כוס סוכר .


5

נוסיף את הגבינה השמנת .


6

קורנפלור ואינסטנט וניל .


7

את החלבונים המוקצפים נוסיף בעדינות בתנועות קיפול .


8

נניח נייר אפייה בתחתית התבנית וניצוק את הבלילה .


9

נאפה שעתיים(לא לפתוח תנור בזמן האפייה) נקרר .


10

גנאש - נרסק 150 גר שוקולד מריר .


11

כוס שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה לכבות את הגז ולהוסיף לשוקולד לערבב עד לקבלת גנאש מבריק .


12

נשפוך על העוגה הקרה נקשט עם שוקולד מגורד בקולף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים