הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר להקציף חלבונים להוסיף סוכר בהדרגה .הקצף צריך להיות יציב אבל לא נוקשה מידי..
בקערה אחרת נערבב חלמונים גבינה ושאר המרכיבים לעיסה חלקה ללא גושים..
להוסיף את קצף החלבונים.
לקערת הגבינה ב 3 פעמים .
ולערבב בתנועת קיפול..על מנת שהקצף לא ישבר..
לשמן מעט את התבנית לשים את התערובת של העוגה לדפוק על השיש להוציא בועות.
להדליק תנור לחום 190 מע.
לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
לאפות כ רבע שעה עד להזהבה קלה .
להוריד את המעלות ל 150 .
ולאפות עוד כשעה ורבע..
להניח את העוגה בתנור עד להתקררות ואז למקרר. תהנו הילה.🌺גודל תבנית 30×26 גובה 7 סמ. חד פעמית.