קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המיקסר להקציף חלבונים להוסיף סוכר בהדרגה .הקצף צריך להיות יציב אבל לא נוקשה מידי.
בקערה אחרת נערבב חלמונים גבינה ושאר המרכיבים לעיסה חלקה ללא גושים.
להוסיף את קצף החלבונים
לקערת הגבינה ב 3 פעמים
ולערבב בתנועת קיפול..על מנת שהקצף לא ישבר.
לשמן מעט את התבנית לשים את התערובת של העוגה לדפוק על השיש להוציא בועות
להדליק תנור לחום 190 מע
לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים
לאפות כ רבע שעה עד להזהבה קלה
להוריד את המעלות ל 150
ולאפות עוד כשעה ורבע.
להניח את העוגה בתנור עד להתקררות ואז למקרר. תהנו הילה.🌺גודל תבנית 30×26 גובה 7 סמ. חד פעמית