אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

727
צפיות

פרג פחושה בציפוי גנאש שוקולד מריר

המתכון של
פרג פחושה בציפוי גנאש שוקולד מריר

טעים וקל להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 ביצים🐣🐣🐣
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כוס אגוזי מלך טחון
  • 1 1/2 כוס קמח
  • חומרים לגנאש🍫🍫
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • קישוט
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ושופכים את השמן ומיץ תפוזים .


  • 2

    2)בהדרגה מכניסים את הקמח ללא מיקסר בתנועה קיפול .


  • 3

    3) אופים בתנור שחומם מראש .


  • 4

    ל180 מעלות 🎚.


  • 5

    ל25 דק.


  • 6

    אופן ההכנת הגנאש.


  • 7

    4) שמים על הגז🎛 את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.


  • 8

    ושופכים על העוגה.


  • 9

    מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות מכניסים להשקות זילוף ומזלפים על העוגה אבל כל קישוט אחר תבוא לברכה השמיים הם הגבול .


  • 10

    בהצלחת לכולם!!😊.


1

1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ושופכים את השמן ומיץ תפוזים .


2

2)בהדרגה מכניסים את הקמח ללא מיקסר בתנועה קיפול .


3

3) אופים בתנור שחומם מראש .


4

ל180 מעלות 🎚.


5

ל25 דק.


6

אופן ההכנת הגנאש.


7

4) שמים על הגז🎛 את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.


8

ושופכים על העוגה.


9

מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות מכניסים להשקות זילוף ומזלפים על העוגה אבל כל קישוט אחר תבוא לברכה השמיים הם הגבול .


10

בהצלחת לכולם!!😊.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים