הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפשיר במקרר את האטריות .
על תבנית תנור להניח נייר אפייה .
לשחרר את האטריות עם היד ולפזר בתבנית.
להמיס חמאה לצקת על האטריות ולערבב .
להוסיף 2 כפות סוכר .
למלא תבניות סיליקון .
ליצור עם היד שקע ולאפות חום 170 מעלות לצבע זהוב .
לערבב מידי פעם.
לשחרר את האטריות מהתבניות ולצנן .
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות אבקת סוכר .
כף אינסטנט וניל .
לזלף ולקשט עם דובדבנים .